14. september 2024

Påmelding

Vi liker løypene våre. De må flere få oppleve!

Det var Odin som dro i gang. Han startet å delta på fjelløp for noen år siden. Stadig mer ekstreme løp. Et knippe karer ble inspirert og ble med på løpeturer – og deretter på fjelløpet Lofoten High 5.

Løpegleden har vedvart og de fleste turene blir naturlig nok i nærmiljøet. Vi har mange muligheter til å variere øktene bare med å bruke de lokale stiene på øya. I blant har vi løpt den lengste turen; Skjervøy rundt – alle toppene rundt Skjervøy sentrum. Ofte kalt Four Tops. Stussnes, Skattørfjellet, Lailafjellet, Engnes og Trollet.

Engnes er ikke en topp, men det nordlige ytterpunktet på øya og en naturlig post på løypa. Fire topper i varierte løyper. På turene begynte tema i blant å dreie seg om hvor vi kunne arrangert løp i nærmiljøet. Odin, den mest ekstreme av oss, har selvsagt tenkt på tredagers med de høyeste toppene i kommunen. Det kan bli fantastisk! For de ekstreme. Vi falt samlet ned på at Skjervøy rundt er noe som favner bredere og er noe å strekke seg etter. Et fint treningsmål for trimmere. Samtidig et rått fjelløp der de best trente får testet seg.